![]() |
Hauskaa! |
Nämä ei ollut ihan perusmunkkeja, vaan gluteenittomien munkkien ohjeella (täältä) ja tuonkin modasin vielä niin, että käytin kauramaitoa ja kookossokeria.
Ulkonäöllisesti eivät vakuuta, makukin oli vähän niin ja näin. Tuoreeltaan tosin ihan kelpo kamaa, mutta ei niiiin syötäviä, että tekisin uudelleen. Plussaa siitä, että vatsa ei näyttänyt parin tällaisen jälkeen vappupallolta.
Kokeilehan tällä ohjeella seuraavalla kerralla, kauramaidolla ja ilman munaa. Ja vaan yhden kerran kohotuksella (niinku aina gluteenittomassa leivonnassa). http://www.gluteenitontaleivontaa.fi/2012/08/munkkipossut-ja-rinkilat.html?m=1
VastaaPoistaMä tein rinkuloita ja uskoisin, et ne on maukkaampia ku palleroiset, enemmän pinta-alaa imasta rasvaa ja sokeria :D