lauantai 28. joulukuuta 2013

Aura(t)

Vanhempieni joulupakettiin kätkin kauniin vaaleanharmaasta ontelokuteesta tehdyn maton.

Virkkailin Kauhavan Kangasaitan Aura-ohjetta johonkin pisteeseen asti ja sitten vaan lisäsin simpukkareunuksen, niin tuli isohkoon vessaan sopiva koko. Tosin lahjan saajat kyllä valitsivat paikaksi ihan muun, kun ei kuulemma tämän päälle sovi roiskia.

Takana näkyy lepakkomattonakin tunnettu
Aura-mattoyritelmäni. Nyt tuli vähän parempi.

9 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tuo malli on kyllä yksinkertaisuudessaan kiva. Nyt valmistumassa on yksi vähän koristellumpi matto...

      Poista
  2. Hain eilen ontelokudetta ja tänään aloitin tämän. Saas nähdä mitä siitä tulee. Hermot meni jo eilen, kun kudetta selvittelin :D. Olen tehnyt 8 kierrosta ja aika paljon on ylimääräisiä pylväitä jostain ilmestynyt, vaikka mielestäni olen tehnyt justiin ohjeen mukaan. Eli ihan tämän esikuvansa veroista siitä ei ole tulossa :D. Ylläri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Oi joi, etkö heittänyt ontelokudevyyhtiä tuolin selkänojalle, siitä se keriytyy niin nätisti.
      Niinpä tuli mullakin ekaan versioon pylväitä HIUKAN liikaa. Oot varmaan nähnyt tämän lepakkomaton jo http://vasemmallakadella.blogspot.fi/2012/02/lepakkomatto.html
      Kannattaa kavennella pois ennen kun käy noin :(
      Tsemppiä tekemiseen! Mäkin taidan heittäytyä yhden maton viimeisille kierroksille...

      Poista
    3. En mä hoksannut. Täytyy toi toinen vyyhti hoidella noin :D. Virkkasin mattoa 11 kierrosta ja aikamoinen lepakko siitä tuli! Koko päivän oon sen kanssa puuhastellut ja äsken sitten purkasin koko lepakon. ARGH! Pakko neuloa jotain ennen, kuin aloitan maton uudestaan.

      Poista
    4. Vooooiiiiiihh! Harmillista! Oothan muistanut jättää virkkaamatta kerroksen alussa ekan pylvään eli kjs-ketjun juuressa olevan silmukan?! Mä tein aikoinaan aina sen virheen...

      Poista
  3. Tänään olen paremmalla onnella saanut maton melkein vamiiksi asti! Pariin kierrokseen on vielä kudetta jäljellä, eikä tullut edes lepakkoa tällä kertaa, WUHUU! Osasin lukea näin kolmannella kerralla ohjetta oikein (tein ihan ekaksi koekappaleen bambulangasta. Siitäkin tuli lepakko :D). Lepakkomaisuus johtui siitä, että tein seitsemännellä kiekalla kaksi pylvästä samaan silmukkaan. Luetunymmärtäminen kunniaan ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis! Nyt kuule huh huh. Oletko sä ihminen nukkunut, syönyt tai muuta sellasta tässä viikonlopun aikana?! Sä olet pahasti koukussa!

      Poista