maanantai 16. heinäkuuta 2012

Nilkkavillasukat

Vähän piti taas mokailla ennen kun tuli hyvä. Mutta onneks sit tuli.

Ryhdyin eräänä eilispäivänä virkkaamaan kesäsukkia Novitan Tenneseestä ja kolmosen koukulla. Mut sehän oli mun tiukalle käsialalle ihan liikaa (siis liian vähän) ja ehkä sekin vähän pahensi tilannetta, kun hukkasin alkumetreillä yhden silmukan hetkeksi, hups.

Huomasin sitten melko nopsaan, että mun kuus varvasta (5+vaiva(i)senluu) ei tule ikipäivänä mahtumaan tuotokseeni. Ohje oli silti 38-39 jalalle eli mulle. Mutta sama se, jatkoin tekemistä, koska käyttäjiä löytyy.Yritin miettiä sitten, että se kapee putkilo ei sais olla ihan ohjeen mukainen, koska muuten siitä tulis tietty liian pitkä. Ei auttanut miettimiset, pötkö siitä tuli. Niin, ja kantapäässä kävi niin, että en muistanut tehdä yhtäkään kääntymissilmukkaa. Tuli sit melko epäsuhtainen kaiken kaikkiaan. Kävis se ehkä jotenkuten tollaselle vaatimattomalle 6-vuotiaalle, mutta ei huvita tehdä toista epäonnistunutta sukkaa. Mutta eiks vaan ookkin hieno makuupussi barbille tai pikkupehmolle.

 Sori, et toi on topless

Joo, no, ei siinä sitten mitään. Vaihdoin suosiolla ihan muuhun eli koukkuun numero neljä ja harmaanvihreään villalankaan (vyöte puuttuu, mutta tod.näk. Sandnesin Wilmaa, 85% villaa, 15% polyamidia). Tekeminen sujui onneks jo joutuisasti ja olin ihan koukussa tähän, eikä yhtään haitannut, koska ulkona on vedenpaisumus. Valmista tuli siis äkkiä.



 Jalkani ovat oikein tyytyväiset näihin.


Ihastuin näihin sukkiin täällä ja sitä kautta sain ohjeen Novitan sivuilta eli täältä. Mäkin halusin tuollaisen sievän reunuksen, joten sen verran poikkesin ohjeesta. Vaikka aluksi mokailinkin, niin ohje on kyllä oikeesti helppo. Kivaa puuhaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti