torstai 12. kesäkuuta 2014

Viime kesän Asteri

Tämän maton aloittamisen vuosipäivää vieteltiin juuri. Ei kovin juhlittava asia... En tiedä, miten siinä niin kävi, aika vaan meni. Ehkä ei ollut kauheeta tsemppiä tehdä tätä, koska yhtäkkiä huomasin, ettei meillä oikein ole tälle paikkaa. Vaan eipä tuollaista voi keskenkään jättää, joten sopivan kesälomahetken tultua otin koukusta kiinni ja virkkasin sinnikkäästi puuttuvat neljä kierrosta. Sen jälkeen kiertelin pitkin taloa heitellen mattoa paikasta toiseen ja todeten, että eeeeei sovi. Viimeisenä paikkana makuuhuone, jonne matto sitten jokseenkin sopien jäi.



Malli on siis varmaan kaikille tuttu Kauhavan Kangas-Aitan Asteri. Ontelokuteesta ja koukulla 7 tämän halkaisijaksi tuli 124 cm.Onhan se nätti kyllä. Ja vaikka 7 mm koukulla tämän virkkaaminen oli melko (/tosi) raskasta, niin tekisin silti sillä uudelleen, koska on mukavan jämäkkä eikä lerppa.



2 kommenttia:

  1. Oi se on hieno! Just tollasen haluisin kans. Ehkä tässä joskus...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kesä on aika sopivaa aikaa tollasen kanssa painiskeluun. Voi kaapata koko komeuden vaikka nurtsille mukaan, sikäli mikäli siellä vielä joskus tämän kesän aikana tarkenee istuskella...

      Poista