maanantai 9. kesäkuuta 2014

Hyvän mielen tilkkupehmusteet

Olen hurjan kauan halunnut tehdä tilkkutyön. "Sitten, kun on reilusti aikaa", olen ajatellut. Kas kun heti meinasin aloittaa suuresta päiväpeitosta, mutta tätä ihastellessani hokasin, että pienempikin riittää. Ja kun Maja-kirjasta tuli eteen söpöt tilkkuiset istuintyynyt, oli mun suunnitelma valmis.

Tilkut leikkasin mun hienoilla välineillä, se sujuikin ihan sutjakkaasti. Toi alusta on jokin ihmeellinen itsestäänkorjaantuva eli viiltojen jäljet haihtuvat yhtäkkiä taivaantuuliin, magic.

Ilmaista mainontaa tietylle tuotemerkille....

Ompelemisen tein taas ihan normaalisti, vaikka hetken harkitsin jättää saumavarat ulkopuolelle, kuten Majassa. Mutta ei musta vielä ole siihen.

Hämmästyttävän hyvin osui saumat kohdilleen, vaikkei täydellisesti sentään kuitenkaan. Ja vähän liian isoksi mitoitin tilkut, joten lopulta jouduin leikkaamaan reunoilta jonkin verran pois.
Alapuolelle ompelin college-kangasta ja väliin tuli levyvanua. Lopuksi sitten tikkaukset kahdesta kohtaa läpi. Ihanat tuli, tykkään kovasti!



Toinen on sommiteltu ja toinen ommeltu siinä järjestyksessä, mitä pakasta sattui tulemaan. Arvaatte varmaan kumpi on kumpi.


 Ja koska näitä ei raaski koko ajan pitää ulkona, sopivat ne loistavasti värittämään myös verannaa.


Nyt malttaa taas jatkaa peltohommia, kun sain tämän mielestä kutkuttelemasta. (Jollen sitten innostu vielä tekemään kahteen tuoliin samantyyppisiä...)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti