sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Munkkikokeilua

Just silloin, kun munkit kiehuu tulikuumassa rasvassa ekaa kertaa tässä taloudessa, niin en löydä kunnon kameraa mistään. Kännykällä oli ikuistettava tämä hetki.

Hauskaa!

Nämä ei ollut ihan perusmunkkeja, vaan gluteenittomien munkkien ohjeella (täältä) ja tuonkin modasin vielä niin, että käytin kauramaitoa ja kookossokeria.

Ulkonäöllisesti eivät vakuuta, makukin oli vähän niin ja näin. Tuoreeltaan tosin ihan kelpo kamaa, mutta ei niiiin syötäviä, että tekisin uudelleen. Plussaa siitä, että vatsa ei näyttänyt parin tällaisen jälkeen vappupallolta.


 Ensi vappuun jää siis paremman ohjeen etsiminen (kenties sainkin tänään jo sellaisen vapputorilla) ja sen pohtiminen, miten näistä saa pyöreitä...





1 kommentti:

  1. Kokeilehan tällä ohjeella seuraavalla kerralla, kauramaidolla ja ilman munaa. Ja vaan yhden kerran kohotuksella (niinku aina gluteenittomassa leivonnassa). http://www.gluteenitontaleivontaa.fi/2012/08/munkkipossut-ja-rinkilat.html?m=1

    Mä tein rinkuloita ja uskoisin, et ne on maukkaampia ku palleroiset, enemmän pinta-alaa imasta rasvaa ja sokeria :D

    VastaaPoista