keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Vauhtia ja vääränväristä lankaa


Tänään kävimme äitini kanssa illalla pyörimässä lankojen ja mummojen seassa kässäkaupan kanta-asiakasillassa. Muutama kerä vierähti kassin pohjalle ja yksi jopa pyytämättä ja ilmaiseksi. Ja koska äitikään ei tykännyt lahjalangan väristä, niin mulla on niitä nyt kaksi. Mikä lie kuvassa tuo hyljeksitty tupla?


Mutta kuka nyt ilmaisen jättäisi ottamatta. Varsinkin, kun ilmaiseksi tuli myös lankaan sopivat puikot. 


Olisko nyt aika opetella neulomista...

No ei ole. En ole saanut viime aikoina virkattuakaan mitään. Mutta nyt lähtee koukulle niinkin hurja työ kuin pannulappu. Sentään uudenlaisella ohjeella, jonka tänään sain. Ja sitä paitsi pannulappuja tarvii aina. 

Että nyt vaan vähän rotia tähän hommaan ja vauhdilla virkkaamaan!





4 kommenttia:

  1. Nauratti kun taannoin päätin virkata huovutettuihin tossuihin pitsireunuksen. Googlen avustuksella sain virkattua niinkin hankalia jutskia kuin pylväitä (tai mitä ne nyt olikaan). Sormet kipeinä, pitkin hampain, oli pakko tehdä sananmoiset heti toiseen tossuun, sillä seuraavana päivänä en olis enää muistanut miten edellisen tein.
    Ehkä sitä virkkaa tai kutoo, mut ei molempii. En mä ainakaan. Tai kai niitäkin taitureita on, jotain harvinaisuuksia ehkä.
    Summa summaarum, tsemppiä neulomisen opetteluun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just tollasta se mun neulominenkin varmaan olis...Joten en ihan lähivuosina varmaankaan aloita harjoittelua. Jos lapsenlapsille sitten sais nuttuja tehtyä :D

      Poista
  2. Mä tunnustan etten saa tehtyä kumpaakaan. Mutta olen kuitenkin eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja oikein paljon tervetuloa lukijaksi! Kävin jo pikaisen vastavierailun tekemässä ja viimeisimmässä blogitekstissäsi oli kaikkea kaunista, täytyy tutkia ajan kanssa lisää :)

      Poista