sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Säärystintossut


Viime aikoina on taas ollut puuhaa ja virkkuukoukut ovat lojuneet koskemattomina. Nyt sitten polven limapussintulehduksen kanssa on tullut maattua sohvalla koipi pystyssä, tehojuomaa siemaillen ja virkaten. Koti rehottaa ympärillä, mutta minkäs teet...

Dropsin ohjeen mukaan rupesin virkkailemaan tossuja. Lopputulos jäi kauas ohjeen mukaisesta, koska varren ohje oli vajaa, tai sitten minä. Tein pienen ihmettelyn jälkeen oman mielen mukaan ja näistä tulikin tällaiset säärystimen ja tossun yhdistelmät.



On ne ihan hauskat kyllä, vähän erilaiset. Lankana on Red Heartin Shimmer.
Kantapään ja varpaiden kärjen tein myös ohjeesta poiketen. Muuten olis varpaista tullut vielä suipommat ja kantapää olis ollut vaan laatikko. Vielä olis voinut aloitusta (eli siis varpaita) vähän muokata, että istuisi paremmin, mutta istuu  kuitenkin huomattavasti paremmin, kuin renkaaseen tehty aloitus. Tein siis 5kjs ja sen jälkeen 4ks molemmin puolin ketjua ja sitten jatkoin eteenpäin ohjeen mukaan.

Polven tulehduksen taltuttamiseksi virkkausjuomana oli näinkin herkullisen näköistä lientä. Nokkosta, inkivääriä, kurkumaa ja kanelia (Ceylonin). Hyvin paranee!


Ja jos palataan hieman ajassa taakse päin, niin viime viikonlopun pakkasissa - jolloin näytti siis tältä -


  ompelin pikaisesti kuopukselle lattiatyynyn, kun sisustusta muutenkin vähän uudistettiin molemmilla.


Isomman pienokaiseni sisustuspuuhista voitte lukea täältä.

Mitähän seuraavaksi...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti