lauantai 8. syyskuuta 2012

Punaa ja keltaa

Ah, sadonkorjuuta. Niin kivaa, mutta niin työntäyteistä. Tänään otettiin maasta punajuuret sekä puna- ja keltasipulit. Sipuleiden kanssa homma oli ihan helppo; nippuun ja roikkumaan. Punajuurissa sitten onkin enemmän hommaa. Tänään olen pilkkomisen, esikeittämisen ja pakastamisen lisäksi tehnyt punajuuririsottoa sekä -pastaa. Ja yön lähestyessä eli kohta olis edessä etikkapunajuuret. Ja huomisen iloksi jää vielä kulhollinen palloja.


6,3 kg

Joo ja aamusella käytiin bongaamassa ekat suppilovahverot (jollei peräti kosteikkovahverot, mistä niistä tietää?). Hirvikärpäsetkin bongas meidät, joten yöpakkasia odotellessa...

1 kommentti:

  1. Vau, mikä punajuurisato. Mieletön työ (ja vasta vissiin aluillaan), mutta ilolla saa talvella syödä oman maan antimia. 

    VastaaPoista